Sponsor bij handbalvereniging Foreholte

VOORHOUT – De handbalvereniging Foreholte heeft woensdagavond 3 juli een drie jarig sponsorcontract in de wacht kunnen slepen in samenwerking met Peter van Schooten van bouwmaterialen Voorhout, Sam van Schooten Bloembollen BV ( beiden hoofdsponsoren) en Kevin Pelt en Tony Niessen van horecagelegenheid Cheers Voorhout.(co-sponsor)
 
HV Foreholte is trost om deze bedrijven als hoofdsponsor en co- sponsor te mogen verwelkomen. Deze bedrijven staan allen garant voor een open en professionele cultuur waar HV Foreholte zich graag aan wil spiegelen. Zowel de broers Peter en Sam van Schooten (hoofdkledingsponsoren) als Kevin Pelt en Tony Niessen (co-sponsor) dragen de handbal al langere tijd een warm hart toe.
 
Contracten
Afgelopen woensdag werden de contracten getekend. Voorzitter Kees Kraakman werddoor de sponsorcommissie ondersteund door zijn commissieleden en twee dames 1 speelsters te weten Ramona Vink en Naomi Hoogervorst.
 
Na het ondertekenen van de contracten waarbij Sam van Schooten en Peter van Schooten hoofdsponsor zijn voor de Dames 1 en 2 werd er geproost en de nadruk werd natuurlijk gelegd op deze mooie overeenkomst.
 
De sponsoring zal bestaan uit trainingspakken, shirts, sportbroekjes en tassen voor de teams van de dames 1 en 2 van de degradatie van afgelopen jaar van het dames 1 team van Foreholte heeft de club de ambitie om snel weer te promoveren naar de eerste divisie. Deze overeenkomst zal de dames daarbij zeker een steuntje in de rug geven.